cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Jaktknivar » Produkt

WM1z

WM1z


Art nr. Fällkniven GP
WM1z
WM1z
Artnr: WM1z
1 139 kr/st

Rek. pris: 1 270 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. WM1z
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Det konvext slipade bladet ger en mycket stark bladprofil samtidigt som kniven känns vass och går bra att tälja med. Det behagliga, ergonomiskt väl formade skaftet ger ett bra och säkert grepp även med våta eller kalla händer och möjliggör full kontroll över eggens position. Kniven är lätt att göra ren, mycket hygienisk.
Bladet går med nästan full bredd genom skaftet och, eftersom vi använder oss av ett specialstål, vill vi påstå att denna behändiga lilla kniv är mycket stark - vi har ännu inte fått tillbaka en WM1 i två delar! Vill du ha en väsentligt bättre skärpevaraktighet finns denna nätta kniv med ett blad i laminerat pulverstål och heter då WM1/3G.

Det rosttröga superstålet lam.VG10 genomgår en omfattande och mycket avancerad härdprocess för att dels uppnå en hög styrka, dels erhålla en god skärpevareaktighet, egenskaper som vad gäller knivar är mycket eftertraktade.

Zytelslidor
Den nya formsprutade zytelslidan erbjuder en nätt, stark och säker kombination av egenskaper som borde vara väldigt attraktivt för alla användare. Du kan hänga den runt halsen i snöret som medföljer eller trä den på bältet. Slidans låsanordning förvarar kniven tryggt tills du ska använda den - då lossar du den enkelt med en hand bara.

Mod. WM1z
Total längd: 175 mm
Blad längd: 71 mm
Blad tjocklek: 3,5 mm
Tånge: Bred
Vikt (kniv): 70 g
Stål: Lam.VG10
Hårdhet: 59 HRC
Handtag: Thermorun
Slida: Zytel

Tillbaka

Nyhetskategorier