cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Jaktknivar » Produkt

Fällkniven TK6L

Fällkniven TK6L


Art nr. Fällkniven GP
Fällkniven TK6L
Fällkniven TK6L
Artnr: TK6L
3 665 kr/st

Rek. pris: 4 072 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. TK6L
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Den svenska knivserien Tre Kronor erbjuder en tekniskt mycket avancerad lösning i kombination med en tidlös svensk design. Som ett resultat av ett långt utvecklingsarbete kan vi som första företag i världen erbjuda ett laminerat knivblad i 3G-stål, där eggen består av ett sintrat stål, s k pulverstål. På sidorna om detta eggstål har vi lagt ett segt, rosttrögt stål som stabiliserar den hårda kärnan. Detta ger ett vridstyvt, starkt knivblad som håller skärpan oerhört väl.

Dessa knivar följer det svenska, minimalistiska konstspråket, där formen följer funktionen. Resultatet är ett eggverktyg som är lätt och följsamt att hantera - en svensk kniv i världsklass.

TK6 Tre Kronor Hunter.
Är det något som en jägare uppskattar så är det en kniv som håller skärpan! Det här bladet är tillverkat av laminerat pulverstål vilket kombinerar både styrka och skärpevaraktighet. Mest troligt har du aldrig tidigare hållit i en kniv som håller skärpan så bra som denna kniv. När väl skärpan försvunnit använder du ett platt, fint diamantbryne för att återställa den, titta på våra brynen DC3 och DC4. Du sköter kniven enklast genom att diska av kniven i varmvatten och lite diskmedel samt låta kniven torka.

Knivarna levereras i en mycket exklusiv presentförpackning.

TK6
Totallängd: 175 mm
Bladlängd: 80 mm
Bladtjocklek: 4,5 mm
Vikt: 120 g (4.2) oz
Stål: 3G
Hårdhet (egg): 62 HRC
Skaftmaterial: Thermorun
Slida: Heltäckande svart

Tillbaka

Nyhetskategorier