cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Fällknivar » Lock-Back » Produkt

Fällkniven TK4c

Fällkniven TK4c


Art nr. Fällkniven GP


Fällkniven TK4c
Fällkniven TK4c
Artnr: TK4c
1 835 kr/st

Rek. pris: 2 137 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. TK4c
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Den svenska knivserien Tre Kronor erbjuder en tekniskt mycket avancerad lösning i kombination med en tidlös svensk design. Som ett resultat av ett långt utvecklingsarbete kan vi som första företag i världen erbjuda ett laminerat knivblad i 3G-stål, där eggen består av ett sintrat stål, s k pulverstål. På sidorna om detta eggstål har vi lagt ett segt, rosttrögt stål som stabiliserar den hårda kärnan. Detta ger ett vridstyvt, starkt knivblad som håller skärpan oerhört väl.

Dessa knivar följer det svenska, minimalistiska konstspråket, där formen följer funktionen. Resultatet är ett eggverktyg som är lätt och följsamt att hantera - en svensk kniv i världsklass.

Tre Kronor #4
TK4 är en linjeskön arbetshäst där lätthet kombineras med styrka. Det slanka skaftet i vridstyv komposit är både lätt och starkt och helt okänsligt för korrosion och lösningsmedel. Med bladskåror på ömse sidor av bladet är kniven helt symmetrisk och lika lätt att hantera för såväl den höger- som vänsterhänte. Den väl beprövade tangentlåsningen låser bladet i utfällt läge utan kompromisser.

Mod. TK4
Totallängd: 165 mm
Längd hopfälld: 97 mm
Bladlängd: 70 mm
Bladtjocklek: 3 mm
Vikt: 50 g (1.8) oz
Stål: 3G
Hårdhet: 62 HRC
Skaftmaterial: Zytel
Fodral: Svart cordura

 

Tillbaka

Nyhetskategorier