cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Fällknivar » Lock-Back » Produkt

Fällkniven TK3jbc

Fällkniven TK3jbc


Art nr. Fällkniven GP


Fällkniven TK3jbc
Fällkniven TK3jbc
Artnr: TK3jbc
3 172 kr/st

Rek. pris: 3 526 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. TK3jbc
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Den svenska knivserien Tre Kronor erbjuder en tekniskt mycket avancerad lösning i kombination med en tidlös svensk design. Som ett resultat av ett långt utvecklingsarbete kan vi som första företag i världen erbjuda ett laminerat knivblad i 3G-stål, där eggen består av ett sintrat stål, s k pulverstål. På sidorna om detta eggstål har vi lagt ett segt, rosttrögt stål som stabiliserar den hårda kärnan. Detta ger ett vridstyvt, starkt knivblad som håller skärpan oerhört väl.

Dessa knivar följer det svenska, minimalistiska konstspråket, där formen följer funktionen. Resultatet är ett eggverktyg som är lätt och följsamt att hantera - en svensk kniv i världsklass.

Tre Kronor #3
Den vackra, tidlösa designen är resultatet av en långt driven förfining kring idén hur en fällkniv ska fungera. TK3 är en stabil, gedigen fällkniv där bladet i vårt nya 3G-stål representerar det bästa som för närvarande går att få. Bladet låses i utfällt läge av ett beprövat tangentlås. Varje fällkniv tillverkas för hand varför små variationer både kan och ska förekomma. I framtiden kommer denna modell att erbjudas i många olika versioner, se vår internetsida för mera information.

Mod. TK3jb
Längd hopfälld: 97 mm
Bladlängd: 70 mm
Bladtjocklek: 3 mm
Vikt: 100 g (3.5) oz
Stål: 3G
Hårdhet: 62 HRC
Skaftmaterial: Jigged Bone
Fodral: Svart cordura

Tillbaka

Nyhetskategorier