cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Jaktknivar » Produkt

Fällkniven SK6L

Fällkniven SK6L


Art nr. Fällkniven GP
Fällkniven SK6L
Fällkniven SK6L
Artnr: Fällkniven SK6L
5 475 kr/st

Rek. pris: 6 083 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. Fällkniven SK6L
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Så, vad kännetecknar en svensk kniv? Kanske den märkbart enkla designen, de rena linjerna? Lite åt det minimalistiska hållet? Helst inte en massa lullull, en god, säker funktion räcker bra. Kanske en känsla att knivens funktion egentligen sitter i din hjärna? En överdesignad kniv blir oftast klumpig, den rena, raka kniven tar sig an breda arbetsuppgifter, känns smidig. Ja, så är det nog.
Däremot får stålet gärna vara riktigt bra, greppet så säkert som det går, läderslidan av god kvalitet. Snygg ska den vara, ligga bra i hand, får åldras med värdighet. Lätt att göra ren, helst. Stark. Hålla skärpan. Nu räcker det.
Krut, vår nya handgjorda slidkniv, är tillverkade enligt detta koncept. Med blad i laminerat, rostfritt kobolt special stål säkerställer vi en styrka och skärpevaraktighet som är långt utöver det vanliga. Med skaft i masurbjörk och gedigna beslag i nickelsilver. Snygg, användbar, verkligt välgjord. Svåra att motstå, kan bli ett rejält hot mot plånboken. Fast det svider bara en gång, som någon sa, en bra kniv har man för resten av livet.

Mod. SK6
Totallängd: 277 mm
Bladlängd: 158 mm
Bladtjocklek: 6 mm
Tånge: Gömd
Vikt (kniv): 258 g
Stål: Lam.CoS
Hårdhet: 60 HRC
Skaftmaterial: Masur björk
Slida: svart läderslida

Tillbaka

Nyhetskategorier