cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Jaktknivar » Produkt

Fällkniven SK3L

Fällkniven SK3L


Art nr. Fällkniven GP


Fällkniven SK3L
Fällkniven SK3L
Artnr: Fällkniven SK3L
2 925 kr/st

Rek. pris: 3 249 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. Fällkniven SK3L
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Så, vad kännetecknar en svensk kniv? Kanske den märkbart enkla designen, de rena linjerna? Lite åt det minimalistiska hållet? Helst inte en massa lullull, en god, säker funktion räcker bra. Kanske en känsla att knivens funktion egentligen sitter i din hjärna? En överdesignad kniv blir oftast klumpig, den rena, raka kniven tar sig an breda arbetsuppgifter, känns smidig. Ja, så är det nog.
Däremot får stålet gärna vara riktigt bra, greppet så säkert som det går, läderslidan av god kvalitet. Snygg ska den vara, ligga bra i hand, får åldras med värdighet. Lätt att göra ren, helst. Stark. Hålla skärpan. Nu räcker det.

Jarl och Juni, våra nya handgjorda slidknivar, är tillverkade enligt detta koncept. Med blad i laminerat, rostfritt pulverstål säkerställer vi en styrka och skärpevaraktighet som är långt utöver det vanliga. Med skaft i masurbjörk och gedigna beslag i nickelsilver. Snygga, användbara, verkligt välgjorda. Svåra att motstå, kan bli ett rejält hot mot plånboken. Fast det svider bara en gång, som någon sa, en bra kniv har man för resten av livet.

Mod. SK3
Totallängd: 147 mm
Bladlängd: 70 mm
Bladtjocklek: 3 mm
Tånge: Gömd
Vikt (kniv): 48 g
Stål: 3G
Hårdhet: 62 HRC
Skaftmaterial: Masur björk
Slida: öppen,ledad läderslida

Tillbaka

Nyhetskategorier