cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Fällknivar » Liner-Locks » Produkt

Fällkniven P3Gc

Fällkniven P3Gc


Art nr. Fällkniven GPFällkniven P3Gc
Fällkniven P3Gc
Artnr: Fällkniven P3Gc
2 159 kr/st

Rek. pris: 2 402 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. Fällkniven P3Gc
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Turerna kring denna fällkniv har varit många men inställningen har från början varit densamma - att få fram en fällkniv i en vettig storlek och i en trevlig design. Eftersom vi sålt fällknivar i över trettio år år ville vi nyttja den erfarenheten och tillverka en fällkniv som både var praktisk, snygg och pålitlig.

Det blev mod. P. Till en början med blad i solitt VG10, numera med ett blad i laminerat pulverstål, vårt berömda 3G-stål.

Denna fällkniv är mycket lätt att göra ren eftersom ryggen på skaftet är helt öppen, något som gör den särkilt lämplig för jakt. Samtliga modeller levereras med ett smidigt, svart cordurafodral som fästes på bältet.

Generellt sett kan en fällkniv aldrig vara lika stark som en slidkniv och, eftersom den är resultatet av flera hundra olika arbetsmoment, blir den förstås vara dyrare att tillverka. Å andra sidan är den behändig i formatet och rumsren i många sammanhang och slutligen ett verkligt roligt eggredskap som framför allt pojkar i alla tider - och i alla åldrar! - gillat att leka med.

Mod. P/3G är en symbios av avancerad teknik, genuint hantverk och tidlös design, en kniv för den moderna jägaren. Finns idag med skaft i utsökt cocobolo eller hi-tech kolfiber (carbon fiber).

PRODUKT INFO P3Gc
Totallängd (mm) 180
Längd ihopfälld (mm) 103
Bladlängd (mm) 77
Bladtjocklek (mm) 3
Stål 3G
Hårdhet (HRC) 62
Vikt 80 g
Låsning Liner lock

Tillbaka

Nyhetskategorier