cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Ficklampor / Pannlampor » Ficklampor » Produkt

Olight R50 PRO LE KIT, 3200 lm

Olight R50 PRO LE KIT, 3200 lm


Art nr. Fällkniven GP
Olight R50 PRO LE KIT, 3200 lm
Olight R50 PRO LE KIT, 3200 lm
Artnr: Olight R50 PRO LE KIT, 3200 lm
1 999 kr/st
Klicka här för leveransinfo
Art nr. Olight R50 PRO LE KIT, 3200 lm
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Olight R50 PRO LE KIT är en genomtänkt högpresterande ficklampa som lämpar sig för professionellt bruk. Robust dockningsstation där ficklampans batteri enkelt laddas snabbt. Den ger ett otroligt ljus på mer än 3000 uppmätta lumen. Hela konstruktionen är av hög kvalitét, mycket pålitlig lampa som även är utrustad med en nödbelysningsfunktion där lampan tänds om strömmen bryts till laddningsstationen. Ficklampan är tillverkad i en mycket tålig aluminiumkropp, utan några rörliga delar eller utsatta plastdetaljer som kan gå sönder.

R50 PRO's ljusprestanda är mycket imponerande. Sett till dess format är den bland det absolut starkaste som finns tillgängligt på marknaden i skrivandes stund. R50 PRO är en vidareutveckling av den tidigare lanserade USB-laddbara modellen R50, men med högre ljusprestanda och 5 mm kortare.

Lampan levererar ett uppmätt ljusflöde på upp emot 3076 lumen. Den laddas mycket enkelt och smidigt i den medföljande magnetiska dockningsstationen. Den är enkel att plocka ur från laddstationen och lika enkel att sätta tillbaka när den åter behöver laddas. Det högpresterande li-ion batteriet på hela 4500 mAh, ger en lång batteritid på en enda laddning. Den är utrustad med en texturerad reflektor, vilket gör att man får ett mycket jämnt fördelat spridljus från den fyrkärninga CREE XHP70 lysdioden. Den ger ett mycket brett ljus, men också lite starkare ljus i mitten av ljuskäglan för längre räckvidd. Höljet är IPX8-kapslingsklassat, vilket gör lampan helt tät mot både vatten och smuts. 60 månaders garanti.

Mångsidig laddstation
Oftast så monteras dockstationer permanent på plats och är därför inte så smidiga att flytta runt. Olight R50 Pro's laddstation levereras med två snabbfästen, där dockstationen enkelt kan flyttas emellan vid behov. De två fästena kan skruvas fast eller klistras dit med dubbelhäftade tejp och kardborre. Behöver man flytta laddstationen mellan de två olika fästena, så trycks en fjädrad spärr in och laddstationen kan skjutas ut från spåret i fästet. Samma lampa kan alltså användas och laddas på flera olika ställen, tex. i bilen och garaget. En 12V ciggadapter samt 230V nätadapter medföljer.

Olight R50 PRO dockningsstation är snabbladdande. Ett helt tomt batteri laddas till 80% av dess kapacitet på endast 1,5 timme och laddas helt fullt på 3 timmar.

Nödljus-funktion
Lampan är utrustad med en nödljusfunktion, vilket innebär att när strömmen bryts och lampan sitter i dockningsstationen, så tänds den automatiskt. Den lyser upp rummet, men gör också det mycket enkelt att hitta lampan i mörkret. Om strömmen skulle komma tillbaka när lampan sitter i dockningsstationen så släcks lampan automatiskt. På så sätt riskerar man aldrig att lampans batteri skulle ta slut av misstag vid ett kort strömavbrott. Vid behov kan även nödljusfunktionen stängas av med en liten knapp på sidan av dockningsstationen. På så sätt kan den även användas och laddas i bilen. När bilen stängs av och strömmen bryts, så behöver inte heller lampan alltid tändas.

Till Olight R50 PRO KIT LE medföljer allt man behöver
Olight R50 PRO Seeker LE KIT
Olight 4500 mAh lithium-ion batteri
Magnetisk dockstation för laddning
230V AC nätladdare EU
12V Ciggladdare
Monteringsplattor för dockstationen, 2 st (med kardborre)
Kardborreplattor med dubbelhäftande tejp, 6 st
Skruvar för monteringsplattor, 8 st
Väggplugg, 8 st
Hölster. Passar till de flesta bälten
Manual (SE / ENG / FI / NO .. )

Teknisk specifikation
Märke och modell: Olight R50 PRO Seeker LE KIT
LED: Cree XHP70
Batterityp: Li-ion 3.7V 4500 mAh (medföljer!)
Uppgett max ljusflöde: 3200 lm
Räckvidd: 250 m
Ljusbild: bred mix
Effektlägen: 3 + 1 fasta lägen + strobe
Strömbrytare: Digital, sidomonterad
Storlek: 128 x 42 x 32 mm
Vikt (med batteri): 262 g
Material: Typ III hård-anodiserad aluminum
Magnetisk laddstation
Kapslingsklassning: IPX8 (helt vattentät)
Knapplås och låg batterinivå-varnare
Garanti: 60 månader

Drifttider (tillverkarens uppgifter)
Turbo: 3200 lm -> 1000 lm / 1,5 + 150 min
High: 1500 lm -> 1000 lm / 10 + 160 min
Medium: 400 lm / 7,5 h
Low: 60 lm / 50 h

Tillbaka

Nyhetskategorier