cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Jaktknivar » Produkt

Fällkniven HK9L

Fällkniven HK9L


Art nr. Fällkniven GP
Fällkniven HK9L
Fällkniven HK9L
Artnr: Fällkniven HK9L
5 016 kr/st

Rek. pris: 5 575 kr/st

Klicka här för leveransinfo
Art nr. Fällkniven HK9L
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

HK9 är en jaktkniv för den avancerade, erfarne jägaren som vet var man ska sätta snitten på sitt byte. Det är även en trevlig allroundkniv, den känns verkligt gedigen att ta i, kompakt på något sätt, lätthanterlig, stabil. Det syns inte men när man använder kniven känns det att det är en av världens mest avancerade jaktknivar man håller i sin hand. Om inte annat märks det när man börjar skära - det laminerade pulverstålet håller skärpan fruktansvärt bra.

Slidor
Den här kniven levereras med en mycket välgjord läderslida som håller fast kniven utan knäppe. Lädret är mer än 3 mm tjockt och med en tjock liner i sömmen håller slidan formen mycket bra. Tanken är att slidan ska sitta så tajt på bältet att man ska kunna ta kniven från bältet med hjälp av endast en hand. Du sköter läderslidan genom att hålla den ren och torr, möjligen kan ytan smörjas in med lite skovax, dock aldrig fett som gör lädret mjukt.
Läderslidan till HK9 är SVART.
Om du föredrar ett helt vattensäkert koncept kan vi tipsa om att plastslidan till modell F1 passar helt perfekt till modell HK9!

Mod. HK9
Totallängd: 195 mm
Bladlängd: 90 mm
Totallängd: 195 mm
Bladtjocklek: 4,5 mm
Vikt (kniv): 174 g
Stål: 3G
Hårdhet (blad): 62 HRC
Skaft: Maroon Micarta
Slida: Öppen, högt sittande läderslida

Tillbaka

Nyhetskategorier