cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Fällkniven » Limited Edition » Produkt

Fällkniven SK6se

Fällkniven SK6se


Art nr. Fällkniven GP


Fällkniven SK6se
Fällkniven SK6se
Artnr: SK6se
5 745 kr/st

Rek. pris: 6 265 kr/st

I Lager för omgående leverans
Art nr. SK6se
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Så, vad kännetecknar en svensk kniv? Kanske den märkbart enkla designen, de rena linjerna? Lite åt det minimalistiska hållet? Helst inte en massa lullull, en god, säker funktion räcker bra. Kanske en känsla att knivens funktion egentligen sitter i din hjärna? En överdesignad kniv blir oftast klumpig, den rena, raka kniven tar sig an breda arbetsuppgifter, känns smidig. Ja, så är det nog.

Däremot får stålet gärna vara riktigt bra, greppet så säkert som det går, läderslidan av god kvalitet. Snygg ska den vara, ligga bra i hand, får åldras med värdighet. Lätt att göra ren, helst. Stark. Hålla skärpan. Det räcker.

Krut, vår nya handgjorda slidkniv, är tillverkade enligt detta koncept. Med blad i laminerat, rostfritt kobolt special stål säkerställer vi en styrka och skärpevaraktighet som är långt utöver det vanliga. Denna specialvariant skiljer som från originalet genom ett fantastiskt vackert, väl ådrat skaft i björkmasur, bland det snyggaste vi sett. Gedigna beslag i solitt nickelsilver. Snygg, användbar, verkligt välgjord.

Mod. SK6
Totallängd: 277 mm
Bladlängd: 158 mm
Bladtjocklek: 6 mm
Tånge: Gömd
Vikt (kniv): 258 g
Stål: Lam.CoS
Hårdhet: 60 HRC
Skaftmaterial: Masur-björk
Slida: svart läderslida

Tillbaka

Nyhetskategorier