cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen
Produkter   » Bulvaner » Greenhead Gear bulvaner » Produkt

Bulvaner Flytande gäss

Bulvaner Flytande gäss


Art nr. Fällkniven GP
Bulvaner Flytande gäss
Bulvaner Flytande gäss
Artnr: Dg LF-78
1 595 kr/st
Klicka här för leveransinfo
Art nr. Dg LF-78
 headset Kundtjänst 10-17
package Leverans 2-7 dagar
   
  • Produktbeskrivning

Bulvaner från Greenhead Gear är de mest ansedda på marknaden och du kommer att kunna bekräfta detta, när du ser den anmärkningsvärda fjäder detalj och 100% perfekta färger.

Här får du en uppsättning av fyra st. flytande grågäss bulvaner från Active serien med samma huvudets position och vägda köl så att de är stabila i vatten, även i hård vind.

Gäss bulvanen har full flock, en matt silkeslen beläggning främst för att förhindra bländning och det ger gåsen ett realistiskt utseende.

Gäss har en bra vision och ser med en form av ultraviolett ljus, så det är mycket viktigt för att locka fåglarna att färgen inte levererar bländning. Är gäss bulvanen inte målade med den verkliga UV inhiberade färg, kommer de att visas med en blå nyans till vildgässen - och det har sällan något bra drag effekt. GHG gäss bulvaner tillverkas med precis rätt UV hämmade färg.

Så du kommer att spara dig ærgerlsen när gäss upptäcka faran och släcks innan du kan få dem på skjut avstand, så vi kan bara rekommendera att du investerar i Greenhead Gears kvalitet bulvaner.

Ta hand om dina bulvaner - När du investerar i dyra bulvaner med flock, så rekommenderar vi att du också köpa en Dangate väska för att transportera bulvanerne till och från bilen. Flock kan lätt repas i beläggningen eller den kan lossna helt om bulvanen kan gnida mot varandra under transport, exempelvis i en påse.

Leverans 3-6 dagar.

Tillbaka

Nyhetskategorier