cancerfonden
Kundomdöme på Pricerunner Prisjakt

4.8 / 5

Läs våra omdömen

DIBS Kortbetalning

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra avgift.

Vi accepterar följande kort VISA, MasterCard, Diners Club och American express.
När du betalar med kontokort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.
Lite kort om hur ett kortköp går till:
- När du valt ut de produkter du vill handla och klickat dig vidare till kassan fyller du först i dina personuppgifter eller loggar in.
- Därefter väljer du Kortbetalning som betalsätt. Sidan laddas om och du får ytterligare fält att fylla i.
- Var noga med att alla dina kortuppgifter stämmer innan du klickar dig vidare för att genomföra köpet!
- Pengarna reserveras på ditt konto (vilket innebär att du inte kommer åt pengarna men de har ännu inte dragits).
BeGesycenter AB sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kontokort! All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS). Du kan lätt själv undersöka att all information som skickas via webbläsaren är säker genom att titta så att adressraden börjar med https:// (normal trafik går över http://).

DIBS erhåller säkerhets krav för PCI-DSS

DIBS Direktbetalning

Du kan även göra en direkt betalning på din egen bank.
Vi har ett samarbete med Swedbank, Nordea, SEB.

Följ instruktionerna på skärmen om ev. köp.

 

 Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Detta medför att om du vill leverera din beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste du ange en annan leveransadress. Detta finner du extra adressfält för i kassasteget. Förutom fraktkostnaden(fritt om du handlar över 500 kr) så tillkommer även faktureringsavgift på 39 kr på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

Vid Faktura kan du INTE ändra leverans adress.

Delbetalning

Du kan välja att delbetala ditt köp, då väljer du betalsätt Dela Upp Betalningen. Upp till 36 månader kan du dela upp din betalning. Kontohanteringen sköts av vår samarbetspartner, Fakturera Mig - Klarna AB. När du väljer att betala med konto så sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Detta medför att om du vill leverera din beställning till en annan adress än folkbokföringsadressen måste du ange en annan leveransadress. Detta finner du extra adressfält för i kassasteget. Fullständiga kontovillkor finns att läsa här: http://www.delauppbetalningen.se/kontovillkor.pdf
- RÄNTEFRITT 3 månader upplägningskostnad 95Kr Aviavgift 29Kr     
- RÄNTEFRITT 6 månader upplägningskostnad 195Kr Aviavgift 29Kr     
- RÄNTEFRITT 12 månader upplägningskostnad 295Kr Aviavgift 29Kr     
- Dela upp den betalning 24 månader Uppläggningsavgift 295Kr Aviavgift 29Kr Ränta 9,95%     
- Dela upp den betalning 36 månader Uppläggningsavgift 295Kr Aviavgift 29Kr Ränta 9,95%

 

Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). Företaget Netscape Communications har tagit fram och utvecklat SSL - protokollet som nu har blivit industristandard.

Ett protokoll är en uppsättning regler och procedurer om hur informationen (datan) ska behandlas. SSL-protokollet behandlar datan på flera olika sätt och "kastar om" informationen. Detta görs för att datan inte ska vara läsbar under överföringen mellan de två datorerna, denna "omkastning" kallas kryptering. När datan tas emot hos mottagaren ser SSL till att "sätta tillbaka" datan i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll på att avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar dessutom att datan inte har blivit förändrad under överföringen (Message Integrity).

SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare, mottagare eller både sändare och mottagare av dataöverföringen. Ett digitalt certifikat är det "verktyg" som används för att koppla informationen om en individ eller organisation till en så kallad "public key" (allmän nyckel) med två syften:

- Alla SSL-certifikat till internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.

- För konsumenter är det enda kravet för att använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de två mest använda webbläsarna Internet Explorer och Firefox har kunnat sedan många versioner tillbaka. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på Kundtjänst via mail, under Kundtjänst. Skicka E-mail

Nyhetskategorier